Directeur Hannie neemst afscheid
Directeur Hannie neemst afscheid N. Vermeer

Directeur van basisschool De Regenboog neemt afscheid

17 december 2020 om 12:12 Onderwijs

WIJK BIJ DUURSTEDE Afgelopen dinsdag 15 december heeft Hannie Schadee afscheid genomen van De Regenboog. Na jaren werken in het onderwijs, waarvan 27 jaar op De Regenboog, gaat ze genieten van een welverdiend pre-pensioen.

Ondanks de geldende maatregelen heeft het team alle zeilen bijgezet om haar het afscheid te geven dat ze verdient. Maandag maakte ze, samen met haar man Koos, haar laatste reis door De Regenboog. In iedere klas was een activiteit en een verrassing passend bij een land. Van Spaanse liedjes, Italiaanse proeverijen naar levend bingo in Frankrijk. Een dag vol verrassingen en belevenissen. Ook voor de kinderen, want zij kregen lekkere patatjes als lunch.

Dinsdag was het voor Hannie de laatste keer dat ze haar computer opstartte, een kopje koffie pakte in de keuken en haar rondje door de school wandelde. Tijdens de kerstviering was het tijd voor het echte afscheid met mooie woorden, een lied en 200 zwaaiende kinderhandjes. Ze geeft het stokje door aan Franka Moller. De afgelopen 2 jaar hebben zij de directiefunctie in duoschap bekleed.

Hannie Schadee
advertentie
advertentie