Sportcafé op Sportpark Mariënhoeve

12 april 2018 om 11:12 lokaal

WIJK BIJ DUURSTEDE De gemeente en buurtsportcoach Tobias Wijnmaalen van Stichting Wijksport organiseren op dinsdag 24 april een Sportcafé met verschillende sprekers, maar ook worden concrete handvatten geboden waarmee ieder aan de slag kan. Daarnaast is het een mooie gelegenheid om te netwerken met andere sportaanbieders. Het is de bedoeling meerdere keren per jaar een Sportcafé te organiseren.

PROGRAMMA De avond begint om 19.00 uur met informatie over het sportstimuleringsproject voor de jeugd 'Sjors Sportief' dat vanaf september binnen de gemeente gaat draaien en waar voor de sportaanbieder mooie kansen liggen. Daarna volgen twee workshoprondes: open club en sport binnen het sociaal domein door het Mulier Instituut en ledenwerving, behoud en de Veilige sportvereniging door Positief leiden/NOC*NSF.

Agnes Elling is senior onderzoeker bij het Mulier Instituut dat onder meer voor landelijke en lokale overheden onderzoek verricht binnen de driehoek sport, beleid en samenleving. Zij gaat in op maatschappelijke ontwikkelingen die van invloed zijn op sportbeleid, -deelname en -organisaties, zoals gezondheid, jeugdzorg en participatie/integratie kwetsbare groepen. Waar liggen kansen en mogelijkheden!

Hikmet Weeling heeft een achtergrond in de sportpsychologie en houdt zich bezig met het pedagogisch ontwikkelen van sportkader en gelooft dat sport een middel is om persoonlijke ontwikkeling centraal te zetten. Hij verzorgt een inspiratiesessie 'Ken en erken de vrijwilliger'.

Wil je er bij zijn, meld je dan aan via https://www.survio.com/survey/d/sportcafe2018. Voor vragen: Tobias Wijnmaalen tobias.wijnmaalen@stichtingwijksport.nl 06 17413517 of Jorike Olde Loohuis j.oldeloohuis@wijkbijduurstede.nl 0343 595605.

advertentie
advertentie