Harmonie Concordia
Harmonie Concordia SjoerdVW www.swvw.nl

Blaas mee met de Harmonie

31 maart 2018 om 07:15 lokaal

WIJK BIJ DUURSTEDE Samenspel, plezier in het maken van muziek, ieder met zijn of haar kwaliteiten, is het uitgangspunt bij Harmonie Concordia. Deze vereniging bestaat al 100 jaar. En is binnen Wijk bij Duurstede een begrip. Maar de vereniging is niet stil blijven staan en blijft qua muziek steeds eigentijds.

Gedurende het jaar laat Harmonie Concordia regelmatig van zich horen tijdens optredens. De optredens worden steeds erg goed ontvangen. Veel mensen hebben hun idee over het repertoire van deze harmonie moeten bijstellen. Ondanks dat de vereniging al ruim een eeuw bestaat staat de ontwikkeling niet stil. De muziek die ten gehore wordt gebracht is zeker modern te noemen. Door deze muziekkeuze is Harmonie Concordia ,zowel voor jeugdige spelers als ook voor de wat oudere, een prima plaats om samen muziek te maken. En wat is er nu mooier bij het bespelen van een muziekinstrument, als je dit samen met anderen kunt te doen. Natuurlijk wil Harmonie Concordia blijven groeien en bouwen aan een steeds mooier repertoire. Daarom zijn wij blijvend op zoek naar versterking van de verschillende instrumentgroepen. Denk hierbij aan versterking op trompet, trombone, klarinet, saxofoon, dwarsfluit. En natuurlijk ook binnen de slagwerkgroep. Zo kunnen we natuurlijk nog wel even doorgaan want een orkest heeft een groot scala aan muziekinstrument.

SAMENSPEELAVOND Heb je altijd al het sluimerende verlangen om een muziekinstrument te bespelen of speel je al jaren en lijkt het wat om dit samen met anderen te doen.Harmonie Concordia heeft op dinsdag 10 april van 19.30 tot 21.30 een vrijblijvende samenspeelavond. Dit is de normale repetitieavond van het orkest en die willen wij gebruiken om jou in de gelegenheid te stellen te komen kijken en meespelen. Heel vaak spelen mensen thuis heel verdienstelijk, maar samen naar een concert toewerken geeft toch een extra dimensie. Naast het maken van muziek ontstaan er natuurlijk ook vriendschapen. De goede sfeer binnen de vereniging is dan ook iets wat wij koesteren.

EIGENTIJDS Op dit moment is Harmonie Concordia ook druk doende om voor het komende jaar weer eigentijdse nieuwe nummers in te studeren. Dat is dan ook hét moment om in te stappen. Om in de komende maanden samen weer iets moois neer te zetten, geeft een ieder erg veel voldoening. Dus aarzel niet en kom naar deze avond.

MUZIEKLESSEN Harmonie Concordia geeft aankomende muzikanten de mogelijkheid om, onder bepaalde voorwaarden, naast het repeteren binnen het orkest, ook muzieklessen te volgen op de muziekschool. Je ziet op alle gebied geeft de vereniging je ondersteuning om een bestaande of sluimerende hobby verder uit te bouwen. Er is dus geen enkele reden om niet op deze weg de volgende stap te zetten. Wij nodigen je dus ook uit om op dinsdag 10 april van onze uitnodiging gebruik te maken. U kunt ons vinden in het muziektheater aan de Rijnstraat/Kokkestraatje.

Kom ook als je nog twijfelt, KOM. Muziek maken geeft je zoveel voldoening.

advertentie
advertentie