Filmhuis Calypso The Singing Club

13 december 2020 om 14:30 Lokaal Deel je nieuws

Filmhuis Calypso The Singing Club

Kate is de vrouw van een hooggeplaatste legerofficier die is uitgezonden naar Afghanistan. Om de moed erin te houden stelt ze aan de andere vrouwen van militairen voor een koor op te richten. Met hartstochtelijk gezongen pophits weten de stoïcijnse Kate en de andere koorleden hun onderlinge verschillen te overwinnen. Uiteindelijk worden hun inspanningen bekroond met een optreden dat al hun verwachtingen te boven gaat.

Een feelgoodfilm met een lach en een traan over vriendschap, familie en de kracht van muziek. De film zit vol sprankelende actrices waar het plezier van het doek afspat. De regisseur van The Full Monty weet weer een goede mix te vinden tussen komedie en betrokken drama. Gebaseerd op een waargebeurd verhaal, eerder verfilmd in de BBC-documentaire The Choir (2011).

Op 18, 23 en 30 december (zie de website). I.v.m. coronamaatregelen 2 films per avond zonder pauze met max. 30 bezoekers per film. Kaarten uitsluitend na reservering via tel. 0343-591030 of www.kaartverkoop@calypsotheater.nl

advertentie
advertentie