De Nachtwaker, Het Filiaal theatermakers
De Nachtwaker, Het Filiaal theatermakers Joris van Bennekom

De Nachtwaker, familievoorstelling

21 maart 2018 om 08:33 lokaal

HOUTEN Op vrijdag 23 maart speelt het Utrechtse jeugdtheatergezelschap Het Filiaal theatermakers de absurde familievoorstelling 'De Nachtwaker' (6-12 jaar) in Theater Aan de Slinger. Een nachtwaker, gespeeld door Noël van Santen (van cabaretduo Schudden) controleert elke avond alle bewakingsmonitoren. Hij kijkt of alles veilig is en het allerbelangrijkste: of de deuren wel dicht zijn...Maar er één deur die maar niet dicht wil. De nachtwaker kan zijn nieuwsgierigheid niet bedwingen en gaat naar binnen.

Objecttheater vol onverwachte wendingen voor de hele familie. Bekroond met 4* door Theaterkrant.nl "De nachtwaker toont de dagelijkse sleur van volwassenen, mengt die met hun dagdromen én appelleert aan de kinderfantasie. Dat allemaal zonder woorden. Het is om stil van te worden."

VERDER IN THEATER AAN DE SLINGER Op donderdag 22 maart staat Conny Janssen Danst met de dansvoorstelling 'INSIDE OUT' (Remake) in de Grote Zaal. Met voorafgaand een theaterhap in de foyer en een inleiding in de Kleine Zaal.

'Dansende Woorden', het eindresultaat van de unieke samenwerking tussen leerlingen van College de Heemlanden en vijf Houtense dansscholen vindt zondag 25 maart plaats.

Jan Rot maakte de Nederlandse versie van 'De Mattheus Passie'. De remake is op donderdag 29 maart bij ons te genieten. Met Jan Rot als verteller, soul- en gospelzangeres Sharon Kips, Bariton Job Hubatha en orkest Tango Extremo wordt het beroemde lijdens- en stervensverhaal verteld.

'George en Eran lossen wereldvrede op! De finale' staat zaterdag 31 maart in het theater.

De voorstellingen van The Bootleg Sixties en Jan Beuving & Patrick Nederkoorn zijn uitverkocht.

Zie www.theateraandeslinger.nl

FILM AAN DE SLINGER Op woensdag 21 maart draait tijdens de filmclub 'Dorst'. Een zwartkomisch familiedrama over goede bedoelingen en idiote verwachtingen. De moederrol wordt gespeeld door actrice Simone Kleinsma.

Op donderdag 22 en vrijdag 23 maart is 'All the Money in the World' te zien. De rijkste man ter wereld (Christopher Plummer) weigert ook maar één cent te betalen om zijn kleinzoon vrij te krijgen, die is ontvoerd door de Italiaanse maffia. Moeder Gail (Michelle Williams) zal vindingrijk moeten zijn om haar zoon zonder geld te bevrijden.

Op dinsdag 27 maart wordt de Italiaanse film '7 Giorni' vertoond. Ivan en Chiara zijn smoorverliefd op elkaar, maar Ivan wil niet de fout van zijn laatste relatie herhalen.

Op donderdag 29 en vrijdag 30 maart draait Oscar winnaar voor de beste film 'The Shape of Water'. Alle films, m.u.v. Dorst, draaien om 20.00 uur. Filmclub Dorst draait om 10.00 uur.

Meer informatie en kaartverkoop: www.filmaandeslinger.nl

WIN GRATIS KAARTEN ’t Groentje geeft twee vrijkaarten weg voor de voorstelling ‘De Nachtwaker’ van Het Filiaal theatermakers, op vrijdag 23 maart in Theater Aan de Slinger.

Wilt u graag naar deze voorstelling, mail dan voor vrijdag 23 maart 9 uur onder vermelding van ‘Nachtwaker’ naar groentje@bdu.nl Uit de inzenders trekken we een winnaar.

Deze krijgt een mail van de redactie.

De Nachtwaker, Het Filiaal theatermakers
advertentie
advertentie