Tot eind december kan subsidie worden aangevraagd
Tot eind december kan subsidie worden aangevraagd Ali van Vemde

Subsidie aanvragen binnen Ons Sportakkoord

20 november 2020 om 12:51 Overig

WIJK BIJ DUURSTEDE Voor de zomer was de eerste aanvraagronde die hoort bij Ons Sportakkoord. Sportaanbieders of andere organisaties in de gemeente Wijk bij Duurstede kunnen vanaf nu in de tweede ronde subsidie aanvragen. Ze kunnen subsidie krijgen voor activiteiten die bijdragen aan de ambities uit Ons Sportakkoord. Er is voor 2020 nog ruim €10.000 beschikbaar.

ONS SPORTAKKOORD Veel verschillende partijen uit Wijk bij Duurstede, Cothen en Langbroek ondertekenden eind 2019 Ons Sportakkoord. Het hoofddoel van Ons Sportakkoord is zoveel mogelijk inwoners uit de gemeente met plezier te laten sporten en bewegen. Ons Sportakkoord heeft drie ambities:

Vitale sport- en beweegaanbieders met een positieve sportcultuur

Meer en beter bewegen voor kinderen van 0 – 12 jaar

Zonder belemmeringen bewegen voor iedereen (inclusief sporten en bewegen)

TOEGEKENDE AANVRAGEN Er is een kerngroep die de subsidieaanvragen beoordeelt. Deze kerngroep bestaat uit enthousiaste mensen met een brede blik op sport en bewegen. Ze komen uit de drie kernen en vertegenwoordigen verschillende werkvelden. In de eerste ronde keurde de kerngroep verschillende projecten goed. Er wordt bijvoorbeeld een beweeggroep voor kinderen met ‘druk gedrag’ opgezet. En in Langbroek starten ze een volleybalvereniging.

SUBSIDIE AANVRAGEN Subsidie aanvragen kan tot en met 31 december 2020 via www.stichtingwijksport.nl/sportakkoord. Hier vindt u een digitaal aanvraagformulier en alle verdere informatie . Voor vragen en/ of ondersteuning bij het aanvragen kunt u contact opnemen met Tobias Wijnmaalen, coördinator buurtsportcoaches (tobias@stichtingwijksport.nl, 06-1741 3517).

advertentie
advertentie