Kom je kapotte apparaten laten repareren bij het RepaCafé
Kom je kapotte apparaten laten repareren bij het RepaCafé Repair Café

Vierde zaterdag van de maand: Repair Café in de Wijkse Inloop

19 november 2020 om 10:07 Overig

WIJK BIJ DUURSTEDE Theo komt met een broodrooster bij zijn buurman en vraagt: ,,Heb je even tijd om te kijken of jij hem nog aan de praat krijgt?” ,,Sorry, ik sta op het punt om een weekje weg te gaan maar weet je dat er een Repair Café is in Wijk bij Duurstede? En repareren kun je leren; het is niet altijd zo moeilijk als het lijkt. De buurvrouw is er vorige maand met haar naaimachine geweest en hij doet het weer. En Frits uit deze straat met zijn senseo; ook gerepareerd. Het is iedere vierde zaterdag van de maand. Dat is dus eerdaags; 28 november. Ik heb er veel goede berichten over gehoord. Er zitten deskundige mensen die het een uitdaging vinden iets weer aan de praat te krijgen.”

Hebt u ook een klein mankement aan een apparaat of anderszins. Kom op zaterdag 28 november tussen 12.00 en 14.00 uur naar het Repair Café in de Wijkse Inloop (de oude bieb) aan de Karel de Grotestraat 61.

Alle voorzorgsmaatregelen met betrekking tot coronabesmetting zijn genomen. Er is zelfs meer ruimte dan de vorige keer in het gebouw. Toch een dringend verzoek om bij uw bezoek een mondkapje te dragen. U mag vooraf mailen waar u mee gaat komen of als u extra informatie wilt naar: repaircafewijkbijduurstede@outlook.com.

Het Repair Café in Wijk bij Duurstede is iedere vierde zaterdag van de maand van 12.00 tot 14.00 uur. In de maand december is het Repair Café een week eerder in verband met de feestdagen namelijk 19 december.

advertentie
advertentie