Meester Mathieu gaat met pensioen
Meester Mathieu gaat met pensioen Het Anker

Meester Mathieu is met pensioen

12 november 2020 om 11:46 Onderwijs

WIJK BIJ DUURSTEDE Het team van Het Anker, oud-leerlingen en oud-collega’s hebben Meester Mathieu digitaal en dus geheel coronaproef in het zonnetje gezet. Hij mag namelijk genieten van zijn welverdiende pensioen! 

Meester Mathieu is in 1976 gestart in het onderwijs. In 1979 begon hij op de Christelijk LOM school voor de Utrechtse Heuvelrug. Eerder moesten kinderen uit Wijk bij Duurstede die naar het speciaal basisonderwijs gingen, naar deze school in Zeist om passend onderwijs te krijgen. Mathieu heeft er in 1984 samen met andere collega’s voor gezorgd dat er in Wijk bij Duurstede een school voor speciaal onderwijs opgericht werd, De Driehoek, zodat kinderen uit Wijk bij Duurstede gewoon thuis nabij naar school konden. Per 1 augustus 1984 is hij uiteraard dan ook in dienst gekomen bij SBO de Driehoek. In 2017 is De Driehoek opgegaan in Brede School Het Anker. Een mooie loopbaan van maar liefst 44 jaar, een hele prestatie! 

,,Wij wensen Mathieu een goed pensioen toe en zijn blij dat hij als vrijwilliger nog betrokken blijft bij onze school en onder andere de Basisschoolapp nog blijft ondersteunen!”, aldus zijn collega’s van Het Anker. 

advertentie
advertentie