Arie van Vliet
Arie van Vliet Ankie Meutgeert

Waardering

4 november 2020 om 07:27 Opinie Raadspraat

Al lopend over een klompenpad in Langbroek dacht ik al na over het schrijven van de column. De volgende vragen kwamen in me op. Hoe waarderen we eigenlijk onze woonomgeving? Waarom wonen in deze gemeente?

Volgens mij is het mooie aan onze gemeente dat elke inwoner zo zijn eigen reden heeft waardoor hij in onze prachtige gemeente is terecht gekomen. Zoals bijvoorbeeld, werk in deze omgeving, het willen wonen bij familie of vrienden of de het zoeken naar rust en daarvoor verlaten van de stad. Zo heeft iedereen zijn eigen verhaal.

Hoe waardeert u de omgeving van onze gemeente, bent u op elke plekje al geweest, of rijdt u altijd onze gemeente uit? Zelf ben ik in coronatijd de omgeving nog meer gaan waarderen! Door het vervallen van de verre vakantie, veel meer tijd in eigen omgeving doorgebracht. Wat een mooie natuur! Heeft u de klompenpaden door onze gemeente al allemaal ontdekt? Er zijn veel prachtige routes met mooie uitzichten.

Daarnaast is het natuurlijk ook fantastisch fietsen in onze gemeente, en als het aan de PCG ligt wordt dit alleen maar beter. Wij zijn voor goede fietspaden, en goede openbare verlichting. Denkt u zelf aan goede fietsverlichting nu de dagen weer korten?

Laten we de komende maanden in de donkere winterperiode vooral eens een uitstapje de natuur in maken, om even heerlijk uit te waaien!

Met hartelijke groet,


Arie van Vliet, PCG

advertentie
advertentie