Afbeelding
Trekpleister

Trekpleister opent nieuwe winkel in Wijk bij Duurstede

29 oktober 2020 om 13:48 Winkels

WIJK BIJ DUURSTEDE Trekpleister opent op dinsdag 10 november de deuren van haar nieuwe winkel aan Sluishoofd 1A-C in Wijk bij Duurstede. Margreet Hardeman, filiaalmanager van Trekpleister, verricht de opening en zal samen met haar team de inwoners van Wijk bij Duurstede en omgeving verwelkomen. Klanten kunnen vanaf volgende week terecht in de nieuwe winkel voor alle health- en beautyproducten.

,,De nieuwe winkel is ruim opgezet en overzichtelijk, zodat klanten alles op het gebied van persoonlijke verzorging, beauty en gezondheid gemakkelijk kunnen vinden”, vertelt winkelmanager Margreet Hardeman. ,,Samen met ons winkelteam staan we klaar om klanten de persoonlijke aandacht te geven die zij verdienen en hen kennis te laten maken met het voordeel en de services van Trekpleister. We nodigen alle inwoners van Wijk bij Duurstede en omstreken dan ook uit van harte uit om in de komende weken een kijkje te komen nemen!” 

UITGEBREID HEALTH ASSORTIMENT In de nieuwe Trekpleister-winkel bieden medewerkers de helpende hand bij vragen over producten uit het gevarieerde assortiment. Zo kunnen zij klanten adviseren over zelfzorggeneesmiddelen, vitamines, voedingssupplementen, schoonheids- en verzorgingsproducten. Met name het health-assortiment van Trekpleister is erg uitgebreid en heeft een prominente plaats in de groen gekleurde schappen in de winkel. In de oranje schappen vinden klanten artikelen die in de aanbieding zijn.  

Meer informatie: www.trekpleister.nl

advertentie
advertentie