Cothen heeft geen pinautomaat meer.
Cothen heeft geen pinautomaat meer. Ali van Vemde

Pinautomaat Willem-Alexanderweg komt niet terug

24 oktober 2020 om 13:05 Overig

COTHEN Bij het voormalige kantoor van de Rabobank kon nog wel gebruik worden gemaakt van de pinautomaat. Wie er nu kijkt ziet dat deze is verdwenen en de plek is dichtgemetseld. Navraag bij de Rabobank leert dat er geen pinautomaat voor terugkomt. Geld pinnen kan in de gemeente alleen nog maar in Wijk bij Duurstede.

De Rabobank laat weten dat de plaatsing van pinautomaten is overgenomen door Geldmaat. Een aantal van de automaten is al geplaatst, de rest volgt in de periode tot aan volgend jaar zomer. Nu er steeds minder met contact geld wordt betaald zijn er minder pinautomaten nodig. Geldmaat kijkt naar een goede spreiding in het gebied.

Alle geldautomaten van ABN AMRO, ING en de Rabobank worden overgenomen door Geldmaat. Zo is er een uniform, bankonafhankelijk geldautomatenmerk. Een waarschuwing: er is een vals sms-bericht in omloop waarin Geldmaat wordt genoemd. Er wordt gevraagd via een link een nieuwe pas aan te vragen. Zorg ervoor dat u niet op de link klikt. Er is geen nieuwe pas nodig om geld te kunnen opnemen bij een geldmaat!

De plek van de pinautomaat is dichtgemetseld
advertentie
advertentie