Afbeelding
Liesbeth Pieterse

Herfstattentie van Zonnebloem Cothen/Langbroek

19 oktober 2020 om 11:33 Overig

COTHEN / LANGBROEK Op woensdag 14 oktober heeft de Zonnebloem en herfstattentie uitgedeeld. Alles volgens de coronaregels, want daar wordt goed op gelet. De gasten van de Zonnebloem behoren immers tot de risicogroep. De herfstattentie bestond uit een pompoen van steen en een prachtige herfstfoto voorzien van een gedicht. 

Het was verpakt in een plastic tasje, dat aan de deur werd gehangen. De vrijwilliger belde aan, deed een stapje terug en kon zo op afstand blijven. Het werd erg gewaardeerd en het praatje aan de deur was een welkome afleiding. 

Op de vraag hoe het gaat in deze coronatijd is de reactie bij de één ‘saai’ en bij de ander ‘O, ik vermaak me wel’. Heel verschillend, maar duidelijk is, dat iedereen uitkijkt naar de gezellige sfeer tijdens de activiteiten, of dit nu de uitstapjes zijn of de bijeenkomsten in het Verenigingsgebouw van Excelsior.

Vanaf maart heeft het bestuur maandelijks contact gehouden door een leuke attentie te bezorgen. Tussendoor waren er kleinschalige initiatieven van vrijwilligers, al was het maar een telefoontje. ,,Samen staan we sterk en er is meer mogelijk dan je denkt”, aldus secretaris Liesbeth Pieterse.

advertentie
advertentie