Speelgoedbeurs 2019
Speelgoedbeurs 2019 Ali van Vemde

Speelgoedbeurs gaat niet door

12 oktober 2020 om 09:54 Activiteiten

WIJK BIJ DUURSTEDE Speel-o-theek Katrein heeft besloten dit jaar geen speelgoedbeurs te organiseren in verband met het coronavirus. De jaarlijkse speelgoedbeurs, die altijd begin november wordt gehouden, trekt altijd veel bezoekers. Als organisator is de Speel-o-theek verantwoordelijk en wil geen risico lopen op besmettingen. De adviezen van de overheid worden gerespecteerd. Hopelijk kan volgend jaar weer op de gebruikelijke manier de speelgoedbeurs op Sportpark Mariënhoeve worden georganiseerd.

SPEELGOED LENEN Wel kunt u bij Speel-o-theek Katrein speelgoed blijven lenen. We leven ook in een tijd van duurzaamheid en dan is speelgoed lenen een goede optie. Voor opa's en oma's die op de kleinkinderen passen is de Speel-o-theek een uitkomst, zo kunnen ze regelmatig met ander speelgoed worden verrast.

KINDERFEESTJE Een kinderfeestje thuis houden? Geen probleem! De Speel-o-theek verhuurt verjaardagspakketten (ook aan niet-leden). Deze pakketten bestaan uit een kist vol leuke spelletjes voor verschillende leeftijden.

Meer info is te vinden op www.sotkatrein.tk Katrein is gevestigd op het Walplantsoen 12.

advertentie
advertentie