Agenda Calypso Theater

5 oktober 2020 om 09:26 Podiumkunsten

WIJK BIJ DUURSTEDE De voorstellingen en films van de komende week In het Calypso theater:

BABYTEETH – woensdag 7 oktober 18.30 uur: De ernstig zieke tiener Milla valt voor de drugsdealer Moses, een regelrechte nachtmerrie voor haar ouders. Terwijl ze een leven leidt waarin ze niets meer te verliezen heeft, kijken haar ouders en kennissen lijdzaam toe. Aanvang 18.30 uur

A PERFECTLY NORMAL FAMILY – woensdag 7 oktober 21.00 uur: Wanneer Emma’s vader vertelt dat hij voortaan als vrouw door het leven wil gaan, is zijn jongste dochter totaal uit het lood geslagen. Wie is deze nieuwe vader? En hoe kan Emma met deze nieuwe situatie omgaan? Aanvang 21.00 uur

Marco Lopes – Donderdag 8 oktober 20.30 uur Cabaret: Na zijn goed ontvangen debuutvoorstelling 'Moedt' is Marco terug van nooit weg geweest met zijn tweede voorstelling 'Wees Blij'. Ook dit keer weer met een flinke dosis zelfspot, humor en verrassingen.

DE BEENTJES VAN SINT HILDEGARD – Vrijdag 9 oktober 18.30 en 21.00 uur Uitverkocht: Jan is 35 jaar getrouwd met Gedda. Gedda houdt zóveel van Jan dat hij het er benauwd van krijgt. Ze ziet het huwelijk als een vorm van begeleid wonen. De beentjes van Sint-Hildegard is een komisch drama over het los willen breken uit vastgeroeste patronen.

Gitaarvirtuoos ERIC VAARZON MOREL Zaterdag 10 oktober 20.00 uur: Kom genieten van virtuoos gitaarspel ! Eric brengt een liefdevolle ode aan zijn grote voorbeeld Paco de Lucia, de Jimi Hendrix of Mozart van de flamencogitaar.

Voor meer info: www.calypsotheater.nl
Calypso Theater Markt 4 Wijk bij Duurstede

advertentie
advertentie