Filmhuis Calypso: Gli Anni Più Belli

21 september 2020 om 15:41 Film

WIJK BIJ DUURSTEDE Giulio (Pierfrancesco Favino), Gemma (Micaela Ramazzotti), Paolo (Kim Rossi Stuart) en Riccardo (Claudio Santamaria) zijn sinds hun jeugd in de jaren ‘80 hecht bevriend. Samen groeien ze op, gaan ze door de puberteit en worden ze volwassen. Ze delen momenten van liefde en succes, maar kennen ook tijden van teleurstellingen. Naarmate de jaren verstrijken verliezen de vier vrienden elkaar regelmatig uit het oog, om elkaar steeds weer terug te vinden. Hun vriendschap ontvouwt zich in de schaduw van de Italiaanse geschiedenis van de laatste vier decennia.

Na het succes van A CASA TUTTI BENE uit 2018 keert regisseur Gabriele Muccino terug met een film die in zijn thuisland in Italië uitgroeide tot een grote bioscoophit. GLI ANNI PIÙ BELLI (“de mooiste jaren”) is een zomerse Italiaanse film over vriendschap, familie en het leven. De perfecte film om nog even van de heerlijke nazomer te genieten.

Donderdag 1 oktober 21.00 uur
I.v.m. coronamaatregelen films zonder pauze met max. 30 bezoekers per film. Kaarten uitsluitend na reservering via tel. 0343-591030 of www.kaartverkoop@calypsotheater.nl

advertentie
advertentie