Afbeelding
Biljartvereniging Duurstede

Biljartvereniging Duurstede bestaat 65 jaar

22 september 2020 om 11:25 Activiteiten

WIJK BIJ DUURSTEDE Biljartvereniging Duurstede bestaat binnenkort 65 jaar. De vereniging als sinds december 1955 en is gevestigd in het Feuniksgebouw, Walplantsoen 14 te Wijk bij Duurstede. De vereniging is geheel zelfstandig en dus niet gebonden aan een horecagelegenheid. Het is een besloten vereniging en dus alleen toegankelijk voor leden. Gezelligheid staat hoog in het vaandel, er wordt gebiljart in een gezonde rivaliteit. Er kan worden gespeeld op twee biljarttafels die jaarlijks goed worden onderhouden.

Het huidige bestuur is sinds 1 september 2020 aangetreden. De voorzitter, Willem Findhammer, die 6 jaar lang deze functie vervulde,heeft de voorzittershamer neergelegd tijdens een Algemene Ledenvergadering in Calypso (vanwege de coronamaatregelen kon deze niet worden gehouden in het eigen clublokaal). De nieuwe voorzitter is Chris van Soesbergen. De secretaris, Geert de Vries, heeft er al een termijn van 3 jaar opzitten en blijft nog 2 jaar aan.

COMPETITIE EN VRIJ BILJARTEN Er worden twee competities gespeeld in de spelsoort Libre. De één op dinsdag- en vrijdagmiddag en de andere op donderdag- en vrijdagavond. Tevens is er gelegenheid om vrij te biljarten op de maandagmiddag, woensdagavond en de laatste zaterdagmiddag van de maand. De coronamaatregelen worden in het lokaal streng toegepast en er kan dus volledig coronaproof worden gespeeld.

NIEUWE LEDEN Nieuwe leden zijn van harte welkom. Wilt u een keer kennismaken en een partijtje biljarten om de sfeer te proeven dan kan dat, vrijblijvend. Hiertoe kan contact worden opgenomen via info@biljartduurstede.nl of bellen naar de secretaris, Geert de Vries, telefoon 06-20983480.

Meer informatie is te vinden op de website van de biljartvereniging, www.biljartduurstede.nl

Afbeelding
advertentie
advertentie