Judith Bouwhuis geeft yogalessen in onder andere het clubgebouw van HV Dorsteti op sportpark Mariënhoeve.
Judith Bouwhuis geeft yogalessen in onder andere het clubgebouw van HV Dorsteti op sportpark Mariënhoeve. Anton Rekké

Kies voor kwaliteitsyoga bij jou in de buurt

1 september 2020 om 10:16 Overig

WIJK BIJ DUURSTEDE Yoga verbetert je immuunsysteem. Juist in deze tijd belangrijk. Hatha yoga bestaat uit een systeem van oefeningen om beheersing te krijgen over de geest en vooral het lichaam. De oefeningen maken je beter bewust van je lichaam en werken op positieve wijze in het dagelijkse leven door. Zo verbetert je lichaamshouding en leer je de adem te verdiepen. Daardoor kun je je beter ontspannen.

Yogapraktijk the JOY of YOGA is een door de Vereniging Yogadocenten Nederland (VYN) erkende studio. Deze beroepsvereniging houdt de kwaliteit van de aangesloten leden op peil door middel van bijscholingen. Je herkent een aangesloten studio aan het blauwe logo.

Eigenares Judith Bouwhuis geeft inmiddels 15 jaar yogalessen. ,,Sinds mijn 18e ben ik een fervent yogabeoefenaar”, vertelt ze. ,,Voor mijn studie Journalistiek ging ik in Utrecht op kamers en ontdekte de yogales. Ik leerde me veel beter te ontspannen dankzij yoga. Yoga had me gegrepen en ik raakte verdiept in de achtergronden, wat mij zelfs tot in India heeft gebracht. Alle hbo- en universitaire opleidingen die ik deed vond ik erg interessant maar ik miste iets. Wat ik nodig had was ‘uit het hoofd’ meer in mijn lijf te komen. Het ontbrekende ‘iets’ bleek het ‘voelen’ te zijn. Yoga werd een vaste waarde in mijn leven en uiteindelijk heb ik in 2007 de Saswitha Opleiding voor Yoga en Wijsbegeerte in Bilthoven met goed gevolg afgerond. Sinds 2005 geef ik met veel plezier yogalessen.”

Informatie: mail  info@thejoyofyoga.nl. Of kijk op www.thejoyofyoga.nl.

advertentie
advertentie