Kunstexpositie op Landgoed Sandenburg

1 september 2020 om 09:44 Overig

LANGBROEK Na een onzekere periode, door de Corona crisis, is het nu gelukkig weer mogelijk dat deze bijzondere kunstexpositie kan plaatsvinden. Het enthousiasme bij de kunstenaars en galeriehouders is groot en dat betekent een verdubbeling van het aanbod ten opzichte van de eerste editie in 2019. Er zijn maar liefst 85 nationale en internationale kunstenaars, die vertegenwoordigd worden door regionale galeries, aanwezig op deze expositie.

Nieuw is de erfgoedpresentatie in de Oranjerie van vier regionale musea, te weten: Kasteel Amerongen, Museum Huis Doorn, Museum Militaire Traditie Driebergen en het Stadsmuseum Rhenen.

De Kunst Expositie wordt gehouden van vrijdag 4 tot en met maandag 7 september. Openingstijden: vrijdag van 12.00 tot 17.30 uur en zaterdag tot en met maandag van 10.00 tot 17.30 uur. De kunstexpositie vindt plaats op Landgoed Sandenburg aan de Sandenburgerlaan 6 en wordt georganiseerd door Stichting Culturele Regio Utrechtse Heuvelrug – Wijk bij Duurstede – Rhenen.

Ook hier gelden de RIVM-richtlijnen, onder andere 1,5 meter afstand, handen reinigen en thuisblijven bij ziekteverschijnselen. Het evenement is corona veilig. Honden zijn niet toegestaan. Informatie: cultureleregio.nl

advertentie
advertentie