Elkaar ontmoeten bij het Mantelzorgcafé

31 augustus 2020 om 17:48 Zorg

WIJK BIJ DUURSTEDE Door de corona-crisis heeft Steunpunt Mantelzorg helaas alle activiteiten vanaf maart moeten annuleren. Nu de corona-maatregelen versoepelen kan er weer vooruit worden gekeken en worden nieuwe plannen gemaakt. Vanaf september start het Steunpunt Mantelzorg weer met groepsbijeenkomsten. Hierbij houden ze zich natuurlijk aan de Corona-maatregelen.

De eerste activiteit die wordt georganiseerd is het mantelzorgcafé. Uit onderzoek is gebleken dat veel mantelzorgers behoefte hebben aan contact met lotgenoten en een luisterend oor. Steunpunt Mantelzorg organiseert daarom woensdag 16 september het mantelzorgcafé. Het ontmoeten van andere mantelzorgers, ervaringen delen en ontspanning staat centraal tijdens deze middag. De koffie en thee staan voor u klaar. U bent van harte welkom als u geen corona-gerelateerde klachten heeft en u houdt aan de voorschriften van het RIVM.

Tijd: 1400-1600 uur bij Rondeel, Kokkestraatje 35. Aanmelden is noodzakelijk: via mantelzorg@stichting-binding.nl of telefoon: 0343-473070.

advertentie
advertentie