Films in Calypso

17 augustus 2020 om 09:28 Film

WIJK BIJ DUURSTEDE In het Calypso theater draaien er de hele week weer films, art house, populair en kinderfilms. Daarnaast iedere vrijdag om 19.00 uur een Harry Potter film, deze week: Harry Potter and the Prisoner of Azkaban

1917 - 19 augustus: van de Oscar winnende regisseur Sam Mendes , een meeslepend oorlogsdrama over de Eerste Wereldoorlog: 1917. Aanvang 18.30 uur.

The Last Full Measure - 19 augustus: waargebeurd verhaal van de hospik William Pitsenbarger, een oorlogsheld die meer dan 60 mensen redde in de Vietnamoorlog, voordat hij zelf gedood werd. Aanvang 21.00 uur.

The King of Staten Island – 20 augustus: The King of Staten Island is de nieuwe film van regisseur Judd Apatow met Pete Davidson, bekend van Saturday Night Live. Een film over liefde, verlies en humor op Staten Island. Aanvang 18.30 uur.

Bohemian Rhapsody – 20 augustus: Bohemian Rhapsody een ode aan Queen, hun muziek en hun uitzonderlijke zanger Freddie Mercury, Aanvang 21.00 uur.

Big Trip - 21 augustus: familiefilm over een onhandige ooievaar die een schattige baby Panda op het verkeerde adres bezorgt. Beer, Eland, Tijger en Konijn vangen baby Panda op, en beginnen aan een spannende tocht vol hilarische momenten! Aanvang 11.00 uur.

Harry Potter and the Prisoner of Azkaban – 21 augustus: het is Harry’s derde jaar op Hogwarts. Een gevaarlijke massamoordenaar is ontsnapt uit de Azkaban gevangenis en iedereen is er van overtuigd dat hij er op uit is om Harry te vermoorden. Aanvang 19.00 uur.

Emma - 25 augustus: een film die zich afspeelt in het Engeland van 1800. Emma is een jonge vrouw die er dol op is om mannen en vrouwen te koppelen. Zij heeft hier echter weinig succes mee. Gebaseerd op het beroemde boek van Jane Austen. Aanvang 18.30 uur.

Voor meer info: www.calypsotheater.nl Calypso Theater Markt 4 Wijk bij Duurstede

advertentie
advertentie