Afbeelding
Automatten

Originele automatten voor een veilig en verzorgd auto-interieur

12 augustus 2020 om 15:13 Partnercontent

Zijn uw automatten versleten en bent u aan het rondkijken voor een nieuwe mattenset? Een belangrijk criterium hiervoor is dat u kiest voor automatten die naadloos aansluiten op de originele bevestigingspunten. Zo blijft de mat goed zitten tijdens het in- en uitstappen en het rijden. Dat is wel zo veilig. Mijnautomatten.nl is een leverancier van orginele automatten voor ieder merk en model auto. In samenwerking met deze automattenspecialist, leest u in dit artikel alles wat u moet weten bij de aanschaf van uw nieuwe pasvormmatten. 

Altijd de juiste matten 

Of u nu op zoek bent naar automatten voor een Volkswagen Caddy uit 2004 of juist automatten wilt die in stijl zijn bij uw rode Fiat 500 uit 2016, u vindt ze in de webshop van Mijnautomatten.nl. Elk model auto heeft vloermatten met een eigen pasvorm en bevestigingspunten. Automatten hebben de functie om het originele tapijt in uw auto te beschermen. Daarnaast zorgen automatten voor een stukje veiligheid tijdens het rijden. Door uw automatten online op maat te bestellen, kunt u ze helemaal naar eigen wens samenstellen qua materiaal, kleur en afwerking. Zo is er altijd een passende set automatten voor uw luxe auto, maar ook voor uw bedrijfsauto.

Voordeel van online uw automatten bestellen

Bescherming en veiligheid zijn dus de belangrijkste redenen om te kiezen voor originele automatten. Originele automatten komen in ieder geval niet niet klem te zitten onder de pedalen. Het voordeel van online bestellen is dat de automatten altijd op voorraad zijn en u ze op maat kunt samenstellen, uiteraard tegen een voordelig tarief. Bovendien weet u op deze manier zeker dat u matten bestelt die perfect passen in uw auto. Online automatten kopen bij de automattenspecialist gaat heel eenvoudig. In slechts een paar klikken bent u klaar.  Zoeken kan gewoon op model en bouwjaar van uw auto, of zelfs op kenteken. Vervolgens is het een kwestie het kiezen van materiaal en afwerking  en u heeft de nieuwe originele mattenset al na 3 werkdagen in huis. 

Automatten passend bij uw auto en stijl

Als uw automatten dan toch aan vervanging toe zijn, kunt u ze meteen helemaal in stijl laten maken. In het geval van de rode Fiat 500, kunt u ervoor kiezen om uw vloermatten netjes te laten afwerken met rood garen. Hoe doet u dat? Na het kiezen van het bouwjaar van uw Fiat 500, kiest u het materiaal. De Velours Classic is in rood verkrijgbaar. Dan hoeft u alleen nog maar de randafwerking (nubuck of geweven band) en de gewenste kleur te kiezen en bent u al klaar. Toch liever een zwarte of grijze mattenset met een rode rand? Ook dat is mogelijk. Bij de luxe uitvoering Velours Premium heeft u de keuze tussen een nubuck of geweven band-afwerking in uiteenlopende kleuren. 

Hoge kwaliteit tapijt

Uw automattenset wordt gemaakt van hoogwaardige tapijtsoorten van Nederlands fabricaat. In de meeste gevallen is de kwaliteit van het tapijt zelfs hoger dan van de mattenset die standaard bij uw auto is geleverd. Uw order wordt na ontvangst direct verwerkt. Een computergestuurde snijmachine snijdt uw pasvormmatten perfect op maat. In de eigen fabriek wordt iedere order speciaal op maat gesneden door een computergestuurde snijmachine. Zo kan er voor honderden verschillende automodellen een originele mattenset met een perfecte pasvorm worden gegarandeerd.

advertentie
advertentie