Wijks Atelier gaat weer van start
Wijks Atelier gaat weer van start Wijks Atelier

Wijks Atelier weer open

5 juli 2020 om 08:20 Kunst

WIJK BIJ DUURSTEDE Het Wijks Aatelier bestaat nu 25 jaar. Het zou groots gevierd worden. Maar zoals voor zoveel organisaties geldt, zijn de feestelijkheden afgezegd. Nu de coronamaatregelen versoepeld zijn, gaat ook het Wijks Atelier weer van start. Er wordt begonnen met een beperkt programma, maar juist een programma waarvan wij denken dat het aantrekkelijk, creatief en kunstzinnig is. Ook maatschappelijk wil het Wijks Atelier een bijdrage leveren, zoals met het project Kunst en zorg, een wekelijkse bijeenkomst voor dementerende ouderen die maandag 6 juli weer begint. De Open ateliers zijn weer van start gegaan en woensdag 29 juli start het project Lang Leve Kunst voor ouderen dat 6 weken duurt. Er zijn in verband met corona 2 sessies, woensdagmorgen en woensdagmiddag. Verschillende docenten leveren hun bijdrage vanuit elk hen eigen discipline.

29/7 Yvonne Mollee, keramiek met als thema: vissen

5/8 Marja Wittermans, workshop schrijven

12/8 Yara de Kok, tekenen en schilderen

19/8 Yvonne Mollee, glazuren

26/8 Karin Boers, tekenen en schilderen

2/9 Tineke Guttinger, poppen maken en spelen

Via twee workshops Buitenschilderen wordt ook weer gereageerd op verzoeken van mensen om te kunnen schilderen. De eerste workshop in de tuin van de Pullenhof in Schalkwijk is door het slechtere weer verschoven naar woensdag 7 juli; de tweede workshop Schilderen aan de Lek is zaterdag 25 juli 2020. Karin Boers is de docent, zelf een bevlogen buitenschilder.

Er wordt een kinderkunstweek aangeboden. Een ontspannen week met diverse activiteiten. Het thema is “Op een Onbewoond Eiland” Wil jij ook een leuke creatieve week in de vakantie kijk op de website en schrijf je dan in. Inschrijving en informatie: www.wijksatelier.nl

advertentie
advertentie