Doe mee in het Repair Café

25 juni 2020 om 13:25 Overig

WIJK BIJ DUURSTEDE Repair Café is een buurtinitiatief dat repareren promoot als alternatief voor weggooien. Elke derde zaterdag van de maand is er een Repair Café. Iedereen kan daar naartoe komen met kapotte spullen, om die ter plaatse, samen met vrijwillige reparateurs, weer in orde te maken. Er is nog ruimte voor meer handige vrijwilligers. Doe ook mee!

Het Repair Café zoekt mensen die tijdens de bijeenkomsten spullen repareren, zoals kleding/textiel, fietsen, elektrische apparaten, meubels, houten voorwerpen, computer, telefoon en wat nog meer gerepareerd moet worden. Ook wordt gezocht naar mensen die tijdens de bijeenkomsten de functie van gastvrouw/heer willen vervullen. Je zorgt voor koffie en thee, heet de bezoekers welkom en fungeert als aanspreekpunt voor zowel de bezoekers als de reparateurs in het Repair Café. Daarnaast zijn mensen welkom om de website bij te houden en om Repair Café goed zichtbaar te maken op Instagram, Facebook en Twitter. Meer weten over het Repair Café? Kijk dan op de landelijke site Repaircafe.org

Aanmelden als vrijwilliger of meer weten? Mail naar: repaircafewijkbijduurstede@outlook.com Lodewijk Bergsma of Kees Dikker. Tot ziens in het Repair Café!

advertentie
advertentie