Sophie en de bijzondere meneer Tork
Sophie en de bijzondere meneer Tork Freddy Vlaanderen

Na 3 romans nu een kinderboek van Ellis Overbeek

19 juni 2020 om 16:46 Uitderegio Deel je nieuws

Na het schrijven van 3 spannende romans kreeg Ellis Overbeek een idee voor een kinderboek. Ze schreef het verhaal en vertaalde het, samen met een paar Engelstalige vriendinnen, ook in het Engels. Alleen het uitgeven liet even op zich wachten. Totdat de wereld door het coronavirus tot stilstand kwam en er ineens tijd over was. Dit was voor haar het moment om het kinderboek ‘Sophie en de bijzondere meneer Tork’ uit te geven. 

 

Het avontuur begint als Sophie en Charlie, het hondje van oma Bongels, naar de markt zijn. Terwijl oma Bongels wat zit te doezelen in haar stoel, sluipt er een dief haar huisje binnen en neemt het geldkistje met al haar spaargeld mee. Sophie vindt het zo zielig voor oma Bongels. Wat zou ze het graag oplossen. Maar wat kunnen een meisje en een hondje nu doen? Charlie denkt dat zijn bijzondere vriend meneer Tork daar wel bij kan helpen. 

 

‘Sophie en de bijzondere meneer Tork’ is vanaf nu in Wijk bij Duurstede verkrijgbaar bij Boekhandel Pettinga aan de Markt 12. Verder is het verkrijgbaar bij iedere reguliere boekhandel en via www.ellisoverbeek.nl. Dit geldt eveneens voor ‘Sophie and the amazing Mister Tork’.

 

Sophie en de bijzondere meneer Tork

Auteur: Ellis Overbeek

Illustratie: Ellis Overbeek

Leeftijd: 6 - 11 jaar

ISBN: 978-90-8306-340-9

Prijs: € 14,95

 

Sophie and the amazing Mister Tork

ISBN 978-90-8306-341-6

Prijs: € 14,95

advertentie
advertentie