Afbeelding
Scheidingswanden van karton

Maak uw kantoor corona-proof met scheidingswanden van honingraatkarton

15 juni 2020 om 15:58 Partnercontent

Hoewel het ernaar uitziet dat de meeste mensen voorlopig thuis moeten blijven werken, beraamt u zich als ondernemer ongetwijfeld op plannen om uw kantoor corona-proof in te richten. Want het is wel duidelijk dat we nog lang niet terug kunnen naar de oude, vertrouwde situatie. Misschien bent u bang dat het beslist geen sinecure is om veilige werkplekken voor uw medewerkers te creëren. Maar gelukkig geldt het tegendeel. Want scheidingswanden van honingraatkarton bieden een eenvoudige methode om uw kantoorruimte op een verantwoorde manier te herinrichten. 

Afschermen van werkplekken 

Dat neemt uiteraard niet weg dat u ook andere maatregelen dient te nemen. Zo wordt u door de richtlijnen van het RIVM verplicht om ook werkplekken opnieuw in te delen en de bezettingsgraad nauwkeurig onder de loep te nemen. Want de kans is groot dat niet alle medewerkers tegelijkertijd aanwezig kunnen zijn om de anderhalve meter richtlijn op de juiste manier na te leven. Met de nodige hygiënemaatregelen verkleint u het risico om het virus over te dragen. Met een verdeling van pauzetijden lukt het om afstand te houden in de kantine. Looproutes voorkomen dat collega’s elkaar in de weg lopen. Een andere, veel geziene maatregel is het afschermen van werkplekken. Met name winkels beschermen hun kassapersoneel op die manier bij het helpen van de klanten. 

Ideaal materiaal 

Door kartonnen scheidingswanden te gebruiken, is dergelijke afscherming eenvoudig te realiseren. Dit materiaal bestaat uit de combinatie van een binnenzijde van een zachtere kartonsoort en een harde buitenlaag. Door deze samenstelling is honingraatkarton licht in gewicht, eenvoudig schoon te maken en bijzonder stevig. Plaatst u scheidingswanden van karton, dan kunt u die dus gemakkelijk verplaatsen en in een handomdraai desinfecteren. De honingraatstructuur binnenin het karton maakt het extra sterk. Daarom kan het uitstekend tegen een stootje. Kortom, het is het ideale materiaal om de werkplekken op uw bedrijf coronaproof te maken. Bijkomend voordeel van honingraatkarton is dat het ook de akoestiek op kantoor ten goede komt. Want het heeft een geluidsabsorberende werking. Ook een vervelende galm behoort dus voortaan tot de verleden tijd.  

Gepersonaliseerde scheidingswanden

Natuurlijk wil het oog ook wat. Honingraatkarton bedrukken met uw logo of huisstijl is daarom de oplossing. Niet voor niets wordt het veelvuldig toegepast bij het maken van reclamemateriaal zoals displays. U kunt de afscheidingswanden op fraaie wijze laten personaliseren met uw logo, huisstijl of een andere gewenste uitstraling. Of het nu om enkele of honderden stuks gaat. Bij Aelen en van Leeuwen bent u hiervoor aan het juiste adres. Deze digitaaldruk-specialist heeft de afgelopen tijd al menig bedrijf bediend met het maken van scheidingswanden op maat. Ook golfkarton leent zich prima voor deze toepassing. Daarom zijn de materialen nu beide verkrijgbaar met een speciale PE-coating. Het schoonmaken van de kartonnen wanden wordt hierdoor nóg eenvoudiger.

Kwalitatief hoogstaand

De specialisten van Aelen en van Leeuwen adviseren u graag over het meest geschikte materiaal voor uw specifieke situatie. Het kwalitatief hoogstaande drukwerk wordt geleverd door heel Nederland en wordt dus ook bij kantoren, bedrijven en instellingen in de regio van Wijk bij Duurstede binnen enkele dagen na bestelling op iedere gewenste locatie bezorgd.  

advertentie
advertentie