Op de Beleefkaart staan tips om de Utrechtse natuur te ontdekken
Op de Beleefkaart staan tips om de Utrechtse natuur te ontdekken Renk Ruiter

Ontdek Utrechts Landschap met de gratis Beleefkaart

7 juni 2020 om 07:30 Natuur en milieu

UTRECHT Utrechts Landschap merkt dat veel mensen de natuur in hun eigen omgeving beter willen leren kennen en geeft daarom een Beleefkaart cadeau. Op de kaart staan de mooiste natuurgebieden en tips voor wandel- en fietsroutes. Utrechters kunnen de Beleefkaart aanvragen via www.utrechtslandschap.nl/ontdek.

De provincie Utrecht is afwisselend, met heide, bossen, zandverstuivingen, veenweide en riviernatuur. Er zijn volop mogelijkheden om te wandelen en fietsen. Ga lekker op pad en ontdek hoeveel er te zien en te beleven is. Dat is niet alleen goed voor de gezondheid, maar vooral heel leuk! 

ZORG VOOR ELKAAR EN DE NATUUR Ook in de natuur is het belangrijk om de coronarichtlijnen te volgen. Wees zuinig op elkaar én op de natuur! Houd afstand, blijf op de paden en neem afval weer mee naar huis. Controleer voor vertrek even op www.utrechtslandschap.nl of de hond mee mag naar een gebied. De informatiecentra van Utrechts Landschap zijn op dit moment nog gesloten. Zodra ze weer open gaan, is dat te lezen op de website van Utrechts Landschap.

advertentie
advertentie