In plaats van een boottocht
In plaats van een boottocht Janny van Eldik

In plaats van een boottocht

2 juni 2020 om 11:22 Corona

COITHEN / LANGBROEK 19 mei stond een groot evenement op het programma van de Zonnebloem afdeling Cothen/Langbroek namelijk een boottocht over de Vecht. ,,We wilden onze gasten (127 mensen) toch even laten weten dat we ze niet vergeten", de bestuursleden hebben daarom ‘s ochtends cake bezorgd met een kaart met daarop onderstaande cursief gedrukte tekst. Op de voorkant van de kaart staat een afbeelding van de boot.

Deze attentie werd zeer gewaardeerd: ,,Veel gasten vroegen ons om binnen te komen, wat we natuurlijk niet gedaan hebben, zo blij waren ze iemand te zien. Het blijkt dus dat mensen contact of een praatje missen en eenzaamheid op de loer ligt. Het was geweldig om zoveel gasten op deze manier blij te maken. En deze actie was dus een groot succes! Evenals die van april: rond Pasen zijn onze gasten verrast met een zakje chololade eitjes en met Koningsdag is een Afrikaantje (lekker oranje) met een gedicht aan onze gasten bezorgd."

Tekst op het kaartje: Dinsdag 19 mei was een vaartocht over de Vecht gepland. Maar helaas, ook dit uitje kan niet doorgaan. Er zou gestart worden met koffie en cake. De koffie moet u nu zelf zetten, maar wij hebben voor zelfgebakken cake gezorgd! Geniet ervan en ook van deze dag. We houden contact met u. We kunnen echter al wel meedelen dat deze boottocht is verzet naar 11 mei 2021. Dus wat in het vat zit verzuurt niet!

 

advertentie
advertentie