Kijk op Waik 2020 gaat in première
Kijk op Waik 2020 gaat in première De Kaieschaiters

„We gaan weer (een beetje) open”

3 juni 2020 om 09:49 Overig

WIJK BIJ DUURSTEDE De coronamaatregelen werken. „Druk op IC‘s neemt af.? „Afname aantal zieke mensen,” zomaar een greep uit de berichtgeving van ons lokale nieuws medium Wijks Nieuws / ‘t Groentje. Positieve berichten waardoor de overheid heeft besloten ons land weer een beetje van het slot te halen. We gaan weer (een beetje) open.

door KV De Kaieschaiters

Voor de diverse ondernemers met contact beroepen geweldig nieuws. Zij mogen, na een periode van onzekerheid, weer gaan doen wat ze het liefst willen. Ook voor onze horecaondernemers is het fantastisch nieuws. Op het moment van schrijven zijn de terrassen, cafés en restaurants en culturele instellingen weer geopend. Laten we onze ondernemers steunen en ze helpen door lokaal te blijven kopen en ons persoonlijk aan de RIVM richtlijnen te houden. Zo verslaan we corona en zo steunen we onze ondernemers. Samen moeten we het doen.

PREMIÈRE KIJK OP WAIK 2020 Ook theater Calypso is weer geopend en aanstaande woensdag is daar de premiere van “Kijk op Waik”. Een ieder die mee heeft gewerkt aan de film is uitgenodigd en zal als VIP ontvangen worden. Wij vinden het heel spannend hoe de film ontvangen word en wat de “recensies” zullen zijn. Spannend en we kijken er naar uit. Wij denken zelf dat het een mooi beeld van onze mooie stad geeft en hopen dat u dat ook vindt. U kunt de film gaan bekijken op 11 en 12 juni in Calypso. Voor meer informatie verwijzen wij u graag naar de website van Calypso www.calypsotheater.nl . Bij het bekijken van de film bepaalt u zelf de entreeprijs om theater Calypso te steunen. Bij de reservering kunt u aangeven welk bedrag u aan Calypso wilt doneren. De film is gemaakt door KV De Kaieschaiters, WVK Productions, GO Rental en 't Groentje.

VAN HET SLOT AF Het is voor ons allemaal van groot belang dat we ons blijven houden aan RIVM richtlijnen. We kunnen dit niet genoeg benadrukken. Als we dit blijven doen gaan we steeds wat meer van het slot af.

FINALE Ook voor ons lijkt het slot er aan te komen. We hebben nog 1 finale actie in petto maar hier leest u de volgende keer meer over. Heeft u een hulpvraag of heeft u een idee waar wij u mee kunnen helpen? Laat het ons weten via onze website www.kaieschaiters.nl of via de email info@kaieschaiters.nl. Wij blijven onze hulp aanbieden.

SAMEN MOOIE DINGEN LATEN GEBEUREN De film Kijk op Waik laat u Wijk bij Duurstede zien in de mooiste periode van het jaar. Met prachtige beelden van de natuur, maar ook mooie gesprekken, onder andere met burgemeester Iris Meerts en de wethouders Wil Kosterman en Hans Marchal. Zij laten u hun mooiste plekje in onze gemeente zien. En, zoals u in de film kunt zien, daar zijn er heel veel van! Het is dus zeker de moeite waard om alvast uw kaartje te reserveren. Bij het Ewoud & Elisabeth Gasthuis hebben de bewoners de film al mogen zien. Ook zij kunnen genieten van de prachtige beelden die voor de oude Wijksen zo herkenbaar zijn. Zo zie je dat in deze coronatijd ook heel veel mooie dingen gebeuren. Dankzij de vele vrijwilligers laat Wijk bij Duurstede ook nu weer zien dat we het met z'n allen moeten doen. Dan ontstaat er heel veel moois!

advertentie
advertentie