De film Kijk op Waik gaat in première
De film Kijk op Waik gaat in première Kaieschaiters

Film première als actie voor Calypso

25 mei 2020 om 11:00 Film

WIJK BIJ DUURSTEDE Weer een week voorbij en gelukkig opnieuw positieve berichten vanuit de zorg. De Corona-aanpak doet zijn werk steeds beter. Maar ook direct weer de waarschuwing om ons alsjeblieft aan de maatregelen te houden. Het kan en mag niet zo zijn dat we zo massaal gaan zonnen en winkelen als de laatste dagen. We moeten ons aan de maatregelen houden en alleen dan kunnen we steeds verder versoepelen.

Kijken we naar ons eigen Wijk dan is er ook weer veel gebeurd. Onze eigen Kijk op Waik film is helemaal klaar en de première vindt plaats op woensdag 3 juni. De complete Waikse film, hij is 1.21 uur geworden, is inmiddels al bij het E en E gasthuis. Alleen helaas nog niet bekeken omdat er een storing is in het centrale systeem. Als deze niet snel opgelost is gaan we speciale players van GO-Rental brengen zodat de bewoners de film alsnog kunnen zien.

PREMIÈRE De première zal dus plaatsvinden op woensdag 3 juni om 20.00 uur. Iedereen die een steentje heeft bijgedragen aan de film is inmiddels uitgenodigd en de gasten zullen via een echte rode loper Calypso betreden. De Kaieschaiters zijn super benieuwd of de genodigden ook zo positief zijn. En er is echte première spanning, een gevoel dat de vereniging nog niet eerder heeft gehad.

KAIESCHAITERS IN CALYPSO Na de première is het de beurt aan alle Kaieschaiters om de film in de bioscoop te zien. Dit doen we op vrijdag 5 juni met de hele club.

FILM OVERDRAGEN AAN CALYPSO Na deze week dragen de Kaieschaiters de film over aan Calypso. Na een paar goede gesprekken met Tom van Ginkel is besloten dat Calypso de hele maand de film gaat vertonen. Voor meer info over de draai data kunt u terecht op website : www.calypsotheater.nl. Even bellen voor info kan ook altijd 0343 591 030 of gewoon even langs gaan op de Markt 4. Wij wensen iedereen heel veel kijkplezier en bedanken nogmaals iedereen die belangeloos heeft meegewerkt aan dit unieke product.

NIEUWE ACTIES Het is steeds moeilijker om met nieuwe acties te komen. Maar er zitten weer een paar leuke ideeën in de uitwerkfase. Op de achtergrond zijn de Kaieschaiters alweer druk bezig met het voorbereiden van leuke en vooral nodige dingen.

KOOP LOKAAL BLIJFT BELANGRIJKE BOODSCHAP Om alle ondernemers in onze mooie gemeente te blijven steunen moeten we met z’n allen zoveel mogelijk lokaal kopen. Alleen dan kunnen onze ondernemers blijven bestaan en houden we onze binnenstad gezellig.

HORECA HEEL VEEL SUCCES Uiteraard wensen wij de horeca heel veel succes in deze spannende weken. Mensen denk er goed om dat we de regels die de horeca opstelt heel goed volgen. Als we dat met z’n allen doen dan kunnen we wellicht over een tijdje weer wat versoepelen.

Houdt u de website van ’t Groentje en onze eigen Kaieschaiters website in de gaten voor de aankomende acties. Heeft u een hulpvraag? Neem dan alstublieft contact op met Wijk helpt 0343-572000 of info@wijkhelpt.nl

advertentie
advertentie