90FM biedt muzikale steun in corona-tijd

1 mei 2020 om 11:26 Corona

WIJK BIJ DUURSTEDE 90FM start volgende week met een verzoekplatenprogramma voor mensen die het vanwege de coronacrisis extra moeilijk hebben. Ouderen, die vaak minder of zelfs geen bezoek ontvangen. Maar ook anderen, voor wie de dagen nu extra lang duren. Vanaf dinsdag 5 mei draait 90FM elke dinsdag- en donderdagmiddag van drie tot vier uur platen voor deze doelgroep. 

Presentatrice Bibi Wijnands draait nummers van voorheen, onder de titel Terug naar Toen. Natuurlijk is het mogelijk verzoekplaten aan te vragen. Voor jezelf, of voor iemand waarvan je weet dat hij of zij een muzikaal steuntje in de rug kan gebruiken. Dat kan door een mail te sturen naar verzoekjes@regio90.nl 

De omroep hoopt zo iets te kunnen betekenen voor deze kwetsbare groep. Hoofdredacteur Henry Valk: ,,Het is een heftige tijd, vol zorgen en onzekerheid. Vooral voor mensen die er alleen voor staan. Voor wie de wereld erg klein is geworden. Muziek, zeker als het nummers uit jouw jeugd zijn, kan afleiding en troost bieden."

advertentie
advertentie