Jayda CC wil in deze moeilijke periode een luisterend oor voor u zijn
Jayda CC wil in deze moeilijke periode een luisterend oor voor u zijn via Jayda CC

Behoefte aan contact in corona tijd? Bel Jayda CC !

26 april 2020 om 19:05 Corona Deel je nieuws

Door het coronavirus zijn veel mensen nu aan huis gekluisterd. En dat valt niet mee. Zeker niet als u weinig of geen mensen om u heen hebt om op terug te kunnen vallen. Terwijl u juist nu zo graag met iemand zou willen praten om uw verhaal kwijt te kunnen en uw gevoelens te delen. Bijvoorbeeld omdat u zich zorgen maakt, u zich eenzaam voelt of omdat u thuis zit zonder werk.

Jayda CC wil in deze moeilijke periode een luisterend oor voor u zijn, Een steuntje in uw rug. Graag willen wij dan ook een gesprek met u aangaan. Vanzelfsprekend doen wij dit zonder enige kosten.

Interesse?

Mail dan s.v.p. uw naam, telefoonnummer en of u een gesprek wilt via de telefoon, whatsapp of FaceTime naar info@jayda-cc.nl  zodat wij contact met u op kunnen nemen. U kunt ook het contactformulier op onze website www.jayda-cc.nl invullen (uiteraard verwijderen wij uw gegevens direct na het gesprek).

Met vriendelijke groet,

Jayda CC

 

Jayda CC is een jonge zorgorganisatie uit Maarn. Wij geven ambulante begeleiding en ondersteuning in de provincie Utrecht aan jongeren, volwassenen en gezinnen via de wmo en de jeugdwet.

 

 

 

 

advertentie
advertentie