Bloedafname naar ruime zaal in E&E
Bloedafname naar ruime zaal in E&E Saltro

Saltro bloedafname locatie gewoon open

25 april 2020 om 11:21 Zorg

WIJK BIJ DUURSTEDE Ook in deze tijd kunt u bij Saltro terecht voor bloedafname en voor trombosezorg. In verband met de corona uitbraak zijn wij tijdelijk verhuisd naar een ruime zaal in het Ewoud & Elisabeth Gasthuis. De locatie heeft een eigen ingang en is goed te bereiken vanaf de parkeerplaats.

Deze locaties is dagelijks geopend van 7.00 uur tot 13.00 uur en op maandag, woensdag en vrijdag ook in de middag van 15.00 uur tot 17.00 uur op de W. Gansfortstraat 6.

Uiteraard heeft Saltro maatregelen getroffen om u zo veilig mogelijk te kunnen helpen. Er is een ruime wachtkamer waar u met 1,5 meter kunt plaatsnemen. Onze medewerkers volgen de richtlijnen van de RIVM1.

We vragen u om niet te komen wanneer u verkoudheidsklachten heeft, hoest en kortademigheid bent of koorts heeft. U kunt dan het beste contact opnemen met uw huisarts.

Wij staan voor u klaar!

1 Voor het gebruik van Persoonlijke Beschermingsmiddelen (PBM) geldt het volgende: Het uit voorzorg gebruiken van PBM bij patiënten die geen (verdenking op) COVID-19 hebben is niet nodig en gelet op de schaarste van PBM ook niet gewenst.

advertentie
advertentie