De aubade op Koningsdag vanuit de Hervormde Kerk
De aubade op Koningsdag vanuit de Hervormde Kerk Ali van Vemde

Aangepaste aubade op Koningsdag in Langbroek

24 april 2020 om 11:39 Overig

LANGBROEK De School met de Bijbel verzorgt al jaren de aubade op Koningsdag. Aanstaande maandag zal dit in aangepaste vorm, volgens de RIVM-richtlijnen, plaatsvinden in de Hervormde kek aan de Brink. Dit is rechtstreeks te volgen via de livestream van de Hervormde kerk van 9.00 tot 9.30 uur.

AUBADE Aan de aubade werken mee: wethouder Hans Marchal van de gemeente Wijk bij Duurstede; Meester Breugem; Marith Overvest (dwarsfluit); Jesse Oskam (piano); Bernice van Hell (zang); Marc Merkens (zang) en Rik van Dijk (opname).

.PROGRAMMA Van 9.00 tot 9.05 uur zullen de feestklokken luiden over het dorp. Aansluitend volgt het welkom door meester Breugem en wordt het Wilhelmus gezongen en aansluitend Piet Hein. Hierna zal Marc Merkens een gedicht voordragen: Heer u bent mijn leven. Wethouder Hans Marchal houdt een toespraak, waarna 'Lied van de Koppelstok' wordt gezongen. Juf Joke draagt het gedicht: Holland ze zeggen voor. Dan is het moment dat Langbroek de jarige koning Willem-Alexander feliciteert. Met het zingen van Machtig God, sterke rots en Psalm 134 vers 3 is het programma ten einde.

advertentie
advertentie