Afbeelding
VriendenLoterij

Irene Moors verrast Piet uit Wijk bij Duurstede met 100.000 euro

17 april 2020 om 15:03 Overig

WIJK BIJ DUURSTEDE Een grote verrassing voor Piet uit Wijk bij Duurstede. Hij heeft in de maarttrekking van de VriendenLoterij 100.000 euro gewonnen. Irene Moors, ambassadeur van de VriendenLoterij, verraste Piet onlangs met het goede nieuws.

Gewoonlijk reikt VriendenLoterij-ambassadeur Irene Moors de cheque aan de deur uit. Die feestelijke uitreikingen slaat de loterij voorlopig over vanwege de voorschriften rond het coronavirus. De winnaar uit Wijk bij Duurstede is door Irene Moors verrast middels een videogesprek.

Piet (68) weet wel raad met zijn prijs: ,,Ik wil heel graag een eigen zweefvliegtuig aanschaffen en de auto is ook aan vervanging toe!"

Bij de VriendenLoterij winnen niet alleen deelnemers, maar ook maatschappelijke initiatieven die mensen met onvoldoende middelen en mogelijkheden een steuntje in de rug geven. Minimaal 40 procent van de maandelijkse inleg van alle deelnemers gaat naar 46 goede doelen die actief zijn op het gebied van gezondheid en welzijn en meer dan 3.300 clubs, verenigingen en stichtingen in Nederland.

advertentie
advertentie