Afbeelding
Autosloop

In Wijk bij Duurstede de oude auto kwijt tegen een eerlijk prijs

31 maart 2020 om 15:23 Partnercontent

Wil je overstappen op een elektrische auto? Dan zijn er gelukkig tegenwoordig een tal van mogelijkheden. Waren er een aantal jaren geleden, nog maar een aantallen modellen op de markt? Tegenwoordig zijn dat er al tientallen. Echter, je zal eerst van je oude auto af moeten en dat doe je natuurlijk niet zomaar. Bij de autosloop in de kun jij je auto tegen een eerlijke prijs kwijt. Daarmee weet je dat de onderdelen van de auto weer gerecycled worden en opnieuw gebruikt worden. Vervolgens kun jij er voor kiezen om het verdiende geld in een elektrische auto te steken.

Meerdere auto's bergen
Het zal je maar overkomen dat je auto al zo oud is dat je halverwege een rit ergens stil komt te staan. Gelukkig bestaan er bergingsbedrijven die je auto altijd in nood weg kunnen takelen of slepen. Ook kunnen ze je auto vervoeren of transporteren naar een bepaalde plek. Mocht je in de buurt van Wijk bij Duurste vast komen te zitten, dan kunnen zij je redden. Maar ook als je helemaal in het Zuiden van Nederland total loss raakt of in het Noorden aan de kant van de weg staat, komen zij je oude auto halen. Op deze manier komt je auto wellicht ook bij de autosloperij terecht die ervoor zorgt dat je alsnog een goede prijs voor de auto krijgt voor wat deze op dat moment waard is. Zo zorg je er voor dat de auto-industrie weer beschikking krijgt over materialen die het kan hergebruiken. Er hoeft dus weer minder aangevoerd te worden en dat is weer beter voor het milieu.

Nederland stimuleert elektrisch rijden
Ook in Wijk bij Duurstede worden inwoners gestimuleerd om elektrisch te gaan rijden. Een lagere bijtelling, besparing op wegenbelasting en goedkoper tanken (lees: laden) zijn voor veel mensen een reden om over te stappen op elektrisch rijden. Toch twijfelen op dit moment nog veel mensen, omdat de aanschaf van een elektrische auto over het algemeen prijzig is. De overheid probeert mensen, die nu al twijfelen om over te stappen naar elektrisch, te stimuleren door ze fiscale voordelen te bieden.

advertentie
advertentie