Afbeelding
het Anker

Thuisonderwijs voor kleuters van Het Anker

31 maart 2020 om 11:37 Onderwijs

WIJK BIJ DURRSTEDE In de kleuterbouw van Brede School het Anker hebben de juffen ervoor gekozen om via een Yurls-pagina het schoolwerk naar ouders te communiceren. De yurls-pagina is zo ingericht dat alle vakgebieden samen komen en ouders vanuit één plek te werk kunnen gaan met hun kind.

Juf Maike en Juf Rianne vertellen: ,,Wekelijks plaatsen de leerkrachten nieuwe opdrachten, filmpjes en activiteiten die de kinderen die week kunnen doen. Alle activiteiten hangen vast aan doelen, die via de pagina ook aan de ouders worden gecommuniceerd. Zo leren we allemaal samen vanuit een gezamenlijk thema en gezamenlijke doelen.

In de yurl pagina is een apart deel ingericht waar de kinderen hun werk aan elkaar kunnen laten zien. De juffen geven hier dagelijks feedback en geven de kinderen uitdagende nieuwe opdrachten mee als zij dit aankunnen.

Alle kinderen kunnen ook digitaal aan de slag met Schatkist, Wereld in getallen en groep 2 met Squla. Daarnaast hebben de leerkrachten een pakket met werk voor de kinderen klaar gemaakt dat ouders vorige week konden ophalen.

Op deze manier blijven de kinderen toch met elkaar en de leerkrachten verbonden en stimuleren we ze om net dat stapje verder te gaan."

.

Afbeelding
Afbeelding
advertentie
advertentie