Silke en haar moeder Simone
Silke en haar moeder Simone Sillywayevents

Paasdiner voor alleenstaanden wordt thuisbezorgd

31 maart 2020 om 15:00 Overig

WIJK BIJ DUURSTEDE Een paasdiner organiseren voor alleenstaanden bij het Ewoud & Elisabeth Gasthuis, dat was het idee van Silke en haar moeder Simone. Eerder al deed ze dit met Kerst. Vanwege het coronavirus kan dit helaas niet doorgaan. Omdat ook hun sponsor is weggevallen besloten Silke en haar moeder het op een andere manier te organiseren.

Samen eten kan nu helaas niet, maar nu wordt het diner thuis bezorgd zodat er toch genoten kan worden van een heerlijk diner op Eerste Paasdag, 12 april. Silke hoopt op steun van medebewoners uit Wijk bij Duurstede en is daarom op GoFundMe een doneeractie gestart. Silke: „Zo willen we het mogelijk maken om alleenstaanden een fijne Pasen te bezorgen."

De voorbereidingen waren al in volle gang. „We hadden posters opgehangen in de supermarkten. Ook staan we in nauw contact met Stichting Binding." Silke Smit-Brouwer woont met haar gezin in Wijk bij Duurstede. Ze houdt ervan om vanuit haar passie om het verschil te maken zich in te zetten om positieve impact te creëren binnen maatschappelijke thema's. Silke organiseert graag kleinschalige evenementen en de aankleding daarvan. Haar moeder Simone houdt erg van koken en neemt dat deel op zich.

Het is nog mogelijk om je op te geven. Dat kan door je naam en adres door te geven aan Silke, telefoon 06 24157524 of te mailen naar sillywayevents@gmail.com Tussen 17.00 en 18.00 uur zal het uitgebreide vijfgangendiner worden thuisbezorgd. De kosten bedragen twintig euro per persoon.

De posters waren al opgehangen
advertentie
advertentie