Slim op pad met de smartphone

13 maart 2020 om 13:14 Activiteiten

WIJK BIJ DUURSTEDE Het voorjaar komt er weer aan, tijd om te wandelen en fietsen. De smartphone is het middel om leuke plekken vast te leggen wat u onderweg tegen komt, een favoriete lunchlocatie te dlen, of in een onbekende stad op te zoeken wanneer het openbaar vervoer komt.

Wat dacht u van de weersverwachting app, de bankjes in het bos, onderweg planten en dieren opzoeken, waar zijn de wc's, de ehbo app, handige apps om onderweg op te zoeken. SeniorWeb heeft de maand maart uitgeroepen tot de landelijke actie maand bij uitstek voor 'Slim op pad'. Tips en trucks voor degene die met de smartphone op pad gaat. Navigeren, routes importeren van anderen, het zelf vastleggen daarvan en delen met vrienden en familie, routes plannen (google maps). Je kunt het allemaal leren in de gratis workshop op 26 maart. Deze workshop wordt geheel georganiseerd door de ambassadeurs van het leercentrum Stichting Binding. Zij zijn tevens allemaal ambassadeur bij SeniorWeb.

U bent van harte welkom op donderdagmiddag 26 maart van 13.30 uur – 16.00 uur in Gebouw Ewoud & Elisabeth Gasthuis, Activiteitenzaal nr. 3, Gansfortstraat 4.

Wilt u meer informatie over het aanbod van het Leercentrum, mailt of belt u dan naar: info@wijkhelpt.nl, telefoonnummer: 0343-572000.

advertentie
advertentie