Klaar voor het nieuwe vaarseizoen
Klaar voor het nieuwe vaarseizoen WSV Rijn en Lek

Rijn en Lek is klaar voor het nieuwe vaarseizoen

12 maart 2020 om 07:14 Overig

WIJK BIJ DUURSTEDE Er is hard gewerkt en veel geïnvesteerd door Watersportvereniging Rijn en Lek. Al jarenlang was er een lange wachtlijst die nu fors is teruggebracht. Hiermee zijn veel watersporters aan een ligplaats geholpen en als vereniging zijn we blij deze nieuwe leden te verwelkomen.

De oude stalen steigers zijn vervangen door moderne comfortabele steigers die nauwelijks nog onderhoud nodig hebben. Tevens starten ze met de uitbreiding van het aantal ligplaatsen waardoor ze meerdere schepen kwijt kunnen. Goed nieuws dus voor geïnteresseerden, het streven is om gegadigden binnen een jaar een ligplaats aan te bieden.

ZEILLES VOOR DE JEUGD In mei start het jeugdzeilen weer, vanaf 8 jaar kan de jeugd zich inschrijven via de website. In 10 lessen op woensdagavond wordt toegewerkt naar een erkend CWO diploma onder leiding van erkende instructeurs. De inschrijfdatum sluit op 31 maart, de eerste les start op 6 mei. Schrijf je snel in want vol is vol.

MOTORBOOT OF ZEILBOOT BESCHIKBAAR Voor degene die geen boot hebben maar wel graag het water op willen biedt WSV Rijn en Lek de mogelijkheid om te kunnen varen. Er zijn twee boten beschikbaar. De voorwaarde is dat men lid is of lid wordt van de vereniging. Voor een gering bedrag bovenop het lidmaatschap is het mogelijk gebruik te maken van een zeilboot van zes meter of van een motorboot van 4 meter. De zeilboot is natuurlijk ook een mooie kans voor jeugdleden die na de zeillessen wel eens een grotere boot willen proberen.

Kijk voor meer informatie op www.rijnenlek.nl of kom langs op de vereniging!

advertentie
advertentie