Wijks Spiritueel Trefpunt in Calypso

4 maart 2020 om 08:38 Overig

Wij worden zo vaak door onze omgeving beïnvloed, maar kijk naar jezelf en vraag je af wat jij werkelijk wilt. Leef zoveel mogelijk van binnenuit. 'Als je gelukkig bent dan lukt het. Wanneer word je gelukkig? Als je keuzes maakt!'

WIJK BIJ DUURSTEDE Op dinsdag 10 maart vanaf 19.30 uur vindt er in het Calypso Theater weer een bijeenkomst plaats van het Wijks Spiritueel Trefpunt. Charles Vrugt is op deze paranormale avond te gast met als thema: numerologie.

Numerologie, de leer van de getallen, is gebaseerd op een aantal vaste principes en is zo oud als de mensheid zelf. Elk getal heeft zijn eigen vibratie en eigen karakteristieken.
Numerologie verschaft meer inzicht in jezelf. Wat is jouw basale, fysieke, emotionele, mentale en spirituele gesteldheid ? Hoe krijg je relationele problemen helder, wordt het niet tiid voor veranderingen ? Waar haal je dat zetje vandaan, om die ene moeilijke beslissing te nemen ? Waar haal je de spirit vandaan om de problemen in je leven weer als uitdagingen te kunnen zien ?
Steeds meer zouden we ons leven beter willen begrijpen en willen weten waardoor bepaalde dingen gebeuren en waarom wij reageren zoals wij dit doen.

Voor informatie en kaarten: www.calypsotheater.nl, kaartverkoop@calypsotheater.nl, Van Ginkel Muziek of 0343-591030.

advertentie
advertentie