Afbeelding
REECLAME.NL

Albert Heijn De Horden krijgt grote metamorfose

24 februari 2020 om 11:25 Winkels

WIJK BIJ DUURSTEDE  Albert Heijn in Wijk bij Duurstede-De Horden is begonnen met de voorbereidingen voor een ingrijpende verbouwing. Klanten merken er nu nauwelijks iets van; vrijwel alles vindt nog achter de schermen plaats. Dat verandert op zaterdag 29 februari om 16:00 uur. De winkel aan het Sluishoofd 2 gaat dan dicht om te worden omgebouwd naar het nieuwste concept. In de vernieuwde supermarkt is straks nog meer aandacht voor vers, lekker en gezond eten. Ook gaat het afrekenen veel sneller met zelfscankassa's. De feestelijke heropening vindt plaats op woensdag 11 maart om 11:00 uur.

De medewerkers worden nu al opgeleid tot 'master in vers'. De aftrap van dit trainingstraject gebeurde in een speciale verstruck die onlangs in het winkelcentrum De Horden stond geparkeerd. "Zo brengen we onze kennis op peil. Hierdoor kunnen wij straks klanten nog beter informeren over verse producten, van bewaartips tot advies over de lekkerste borrelplank", aldus supermarktmanager Bas Essing.

Het team van Albert Heijn De Horden wil graag de heropening samen met klanten vieren. Iedereen is van harte welkom om langs te komen. Er zijn dan ook veel proeverijen en leuke activiteiten. Bas Essing: ,,Kom langs, het wordt een gezellig feestje." De metamorfose van Albert Heijn in Wijk bij Duurstede maakt onderdeel uit van een grote operatie van de supermarktketen. Door het hele land worden in 2020 zo'n 120 winkels omgebouwd naar het nieuwste winkelconcept van Albert Heijn.

advertentie
advertentie