Een plek met aandacht en ondersteuning

17 februari 2020 om 15:38 Zorg Deel je nieuws

Het Ontmoetingscentrum Wijk bij Duurstede biedt 4 dagen per week activiteiten in een huiselijke sfeer voor een gevarieerde groep mensen. Wat zij gemeen hebben is dat zij net iets meer ondersteuning nodig hebben bij het invullen van hun dag. Dit gebeurt door een team van deskundige medewerkers, elk met hun eigen expertise. Bovendien kan er bij complexe problematiek een beroep gedaan worden op het Kennis en Behandel Centrum (KBC) van QuaRijn. Zoals een fysiotherapeut of psycholoog maar ook een specialist Ouderengeneeskunde.

De deelnemers kunnen kiezen uit een groot aanbod van activiteiten, zoals: geheugentraining, sport en spel, koken, creatief of een eigen hobby. Ook uitstapjes staan op het programma.

Het is mogelijk om tegen betaling de warme maaltijd te gebruiken, die op het OCW samen gekookt wordt.

Voor mantelzorgers is dit ook een mogelijkheid om de zorg even uit handen te geven en tijd voor zichzelf te hebben.

U kunt vrijblijvend een keer langs komen op maandag- of vrijdagmiddag van 14.30 -16.00 voor meer informatie. Of u maakt een afspraak. Deelname aan het OCW is op indicatie van het WMO/Loket Wijk , WLZ of op particuliere basis. Is er nog geen indicatie dan helpen de medewerkers van het OCW u graag met de aanvraag. U bent van harte welkom!

Ontmoetingscentrum Wijk bij Duurstede
geopend: ma-di-do-vrijdag 9.30 uur-16.00 uur
Gansfortstr. 4 (hoofdingang E&E)
OCWijk@Quarijn.nl
08- 54889100 via receptie E&E

 

advertentie
advertentie