Het Taalhuis zoekt vrijwillgers
Het Taalhuis zoekt vrijwillgers Taalhuis

TaalHuis Wijk bij Duurstede zoekt weer vrijwilligers

19 februari 2020 om 15:14 Maatschappelijk

WIJK BIJ DUURSTEDE Er zijn al meer dan 80 vrijwilligers actief bij ons, maar toch is men weer op zoek naar mensen die elke week een uurtje vrij hebben om een ander te helpen met het durven spreken of het vergroten van de woordenschat van de Nederlandse taal. Het kan gaan om het voorlezen van jonge kinderen, het ondersteunen van tieners op school of het taalcoachen van volwassenen aan huis. Ook voor Nederlanders die moeite hebben met lezen of schrijven zoekt men soms vrijwilligers.

Op dit moment is men op zoek naar een vrijwilliger voor een gezin uit Azerbeidzjan (in Langbroek), een mevrouw uit Duitsland en een meneer uit Syrië. En er zitten nog meer aanmeldingen aan te komen. Het is belangrijk dat een vrijwilliger open staat voor andere culturen. Heeft u interesse of wilt u graag meer informatie? Graag mailen naar s.vrolijk@stichting-binding.nl.

Het komt wel eens voor dat men bij dit soort oproepjes meer aanmeldingen krijgen dan nodig is. Ook dan bent u welkom voor een gesprek waarbij u op langere termijn vaak ook wat kunt betekenen bij nieuwe aanmeldingen later in het jaar.

advertentie
advertentie