Vrijdagavond trekt de verlichte optocht door Cothen
Vrijdagavond trekt de verlichte optocht door Cothen Stichting Verlichte Optocht

Vrijdag 21 februari gaat om 19.30 uur in Cothen weer het licht aan!

17 februari 2020 om 10:25 Evenementen

COTHEN Stichting Verlichte Optocht Cothen organiseert weer de grootste verlichte carnavals optocht van Midden-Nederland. Mooie verlichte praalwagens, kunstig aangeklede skelters en karren, vrolijk uitgedoste loopgroepen, gemotiveerde vrijwilligers en uitzinnig publiek en dat allemaal in Cothen! Komt allen genieten!

Dit jaar viert de Verlichte Optocht Cothen zijn 2e elvium; 22 jaar geleden startten Albert Stooker en Joop van Mourik met hun verlichtte sprookjeskasteel. Lees hun verhaal op www.verlichteoptochtcothen.nl.

Wees erbij vrijdag de 21e; kom op tijd, liefst op de fiets of volg de borden voor de parkeerroute. Cothen zal om 18.30 worden afgesloten voor verkeer.

Nog geen 'Vriend van de Verlichte Optocht Cothen'? Geen probleem, tijdens de optocht halen we geld op bij het publiek. Want zonder uw steun gaat het licht uit!

De route van de optocht is als volgt: de wagens worden opgesteld op de Groenewoudseweg en het Opveld. Het Tarweveld wordt vrij gehouden voor de hulpdiensten.

19.30 start de optocht op het Cobbalkplein en gaat door de volgende straten: Oude Wetering, Overrijnseveld, Grote Meent, Nieuwland, Margrietstraat, Kromme Stelakker, Kersenakker, Kroosakker, Willem Alexanderweg, C.B. Kentiestraat, Mgr. Le Blancstraat, Kerkweg, Dorpsstraat, Rhijnesteinstraat, Beatrixstraat, Margrietstraat, Cobbalkplein, Oude Wetering, Grote meent en Nieuwland.

advertentie
advertentie