Gratis cursus rond financiën en administratie

12 februari 2020 om 10:30 Activiteiten Deel je nieuws

Stichting Binding start Voor Hetzelfde Geld

Na het succes van vorig jaar, start Stichting Binding weer met de cursus  ‘Voor Hetzelfde Geld’. In acht bijeenkomsten gaan deelnemers hierbij aan de slag om meer inzicht in hun inkomsten en uitgaven te krijgen. Onderwerpen die aan bod komen zijn bijvoorbeeld (leren) internetbankieren, post sorteren, administratie op orde brengen (en houden) en wat te doen voor het aanvragen van allerlei toeslagen. Deelname is gratis.
De cursus wordt gegeven door een  enthousiaste vrijwillige docent. Er wordt gewerkt met kleine lesgroepen zodat er genoeg aandacht is voor alle cursisten. De cursisten krijgen allemaal een eigen map waarin de lesstof duidelijk en overzichtelijk beschreven staat.’
De lessen zijn op  maandagmiddag van 14.00 tot 16.00 uur bij Stichting Binding.  De cursus start bij voldoende aanmeldingen. Mensen die meer informatie willen kunnen contact opnemen met Ria Sprang.   Dat kan via telefoonnummer 0343- 473075, of via een mail naar  r.sprang@stichting-binding.nl Of loop gewoon even binnen bij Stichting Binding.

advertentie
advertentie