Trainer gezocht
Trainer gezocht Levitas

Train(st)er gezocht Nijntje Beweegdiploma (2-5 jr)

10 februari 2020 om 15:56 Overig

WIJK BIJ DUURSTEDE Voor de jongste leden is Levitas met spoed (vanaf 1 maart) op zoek naar een enthousiaste train(st)er, liefst met een afgeronde Nijntje Beweegdiploma-opleiding of de bereidheid deze te volgen. De les(sen) worden bij voorkeur gegeven op woensdagochtend, maar andere dagen zijn bespreekbaar. De beweeglessen worden gegeven in de mooie turnhal op sportpark Mariënhoeve in Wijk bij Duurstede. Men zoekt vooral iemand voor de jongste groep (2-3 jaar, kinderen samen met hun (groot)ouder), maar hebben een wachtlijst voor vervolggroep (4-6 jaar). Het is mogelijk ook deze groep te gaan opstarten.

Het gaat om de volgende groepen:  Peuters 2-3 jaar met hun ouders;  Eventuele tweede groep: kleuters 4-6 jaar. 

VERGOEDING Men biedt een marktconforme vergoeding. Van een train(st)er vraagt men minimaal ervaring met kinderen en affiniteit met gymnastiek. Voor de kleutergroep zoekt men een kandidaat met liefst ook een sporttechnische of onderwijsachtergrond.

Heb je interesse? Neem dan snel contact met op met Miranda Schrijver, mirandaschrijver@levitasgymdance.nl of Marieke Koken voorzitter@levitasgymdance.nl.

advertentie
advertentie