Een erg geslaagde spelmiddag
Een erg geslaagde spelmiddag KV Viking

Geslaagde spelmiddag bij kv Viking

5 maart 2018 om 16:58 lokaal

WIJK BIJ DUURSTEDE Voor de 5e keer organiseerde korfbalvereniging Viking een spelmiddag voor kinderen van 4, 5 en 6 jaar. Maanden van tevoren werd het thema voor deze middag bedacht: Winter!

Dat het zo goed zou uitpakken had de organisatie niet kunnen vermoeden! Met temperaturen onder het vriespunt, een echte ijsbaan (met uiteraard koek & zopie) voor de deur en de korfbalhal aangekleed met winterse taferelen zat het met de sfeer wel goed. De kinderen hebben zich prima vermaakt met de spellen die allemaal een winters karakter hadden. Er werd onder andere naar hartenlust gesprongen in het 'IJspaleis'. 'Sneeuwpoppen memory' gespeeld en 'Sneeuwballen' gegooid, maar ook het korfballen kwam aan bod. De kinderen deden goed hun best om zoveel mogelijk doelpunten te maken op de aan de leeftijdsgroep aangepaste korfbalpalen.

Kinderen van 4, 5 en 6 jaar die nader kennis willen maken met de korfbalsport zijn van harte welkom op de gratis proeftraining op zaterdag 10 maart van 14.15 tot 15.15 in de korfbalhal op Mariënhoeve. Voor informatie: dineberrens@gmail.com

advertentie
advertentie