Kloetinge 1 - SVL 1

28 januari 2020 om 18:58 Voetbal Deel je nieuws

De eerste competitie wedstrijd in 2020 tegen Kloetinge ging helaas verloren al waren er in de tweede helft een aantal goede mogelijk heden om op gelijke hoogte te komen.De eerste helft was Kloetinge wel de betere ploeg en kwam net voor de rust met 1-0 voor te staan maar het had voor zelfde geld 2-0 of 3-0 kunnen zijn gezien de kansen. Na de rust deed SVL er een tandje bij en was zeker niet de mindere ploeg maar het lukte niet om gelijk te komen. Bij SVL ontbraken nog al war spelers Walter Cremers ziek, Bart Bruijne geschorst, Jorrit Fiegen geblesseerd en een aantal lang geblesseerden.
Kloetinge zette SVL al snel onder druk, uit een aanval in de 4 minuut werd er op de lat geschoten van afstand. In de zevende minuut moest Paul Emons een door gebroken speler van Kloetinge de bal van de schoen pakken. In de 15e minuut had Ali Alkan een kleine kans maar zijn schot miste het doel. Maar in de 7 minuut was Kloetinge dicht bij de 1-0 maar het schot belande weer op de lat. Net voor de rust werd het dan tocht 1-0 voor kloetinge de ingeschoten bal was niet houdbaar voor Paul Emons. Met de 1-0 stand ging de rust in , na de rust kwam SVL ongewijzigd het veld weer in. SVL begon de tweede helft goed en zette Kloetinge onder druk, in de 55 minuut was het uit een aanval dat Alex van Eem maar net naast schoot.De 69 minuut speelde Selcuk Albayrak de bal naar Ali Alkan maar zijn ingeschoten bal belande in de handen van keeper van Kloetinge. In de 70 minuut werd Jens van Doorn gewisseld en kwam Mitchel de Vaal het veld in. SVL probeerde om Kloetinge met goed spel er toch nog een gelijk spel mee naar Landbroek te nemen maar dat lukte maar niet. De 80 minuut werd Selcuk Albayrak gewisseld en kwam Danny Kuijer het veld in. Maar wat SVL in de laatste minuten ook probeerde het lukte niet en zo ging SVL zonder ook maar een verdiend punt terug naar Landbroek.
Opstelling SVL; Paul Emons, Dennis van de Weerd, Jeff van de Bult, Kevin van Leeuwen, Bastin Hofman, Rob van Eem, Alex van Eem, Willem Baaij, Jens van Doorn (Mitchel de Vaal), Selcuk Albayrak (Danny Kuijer) en Ali Alkan.
Aankomende zaterdag speelt SVL thuis tegen Nieuw Lekkerland aanvang 14.30 uur.