Filmhuis Calypso: Sorry we missed you

21 januari 2020 om 09:43 Film

WIJK BIJ DUURSTEDE Sinds de kredietcrisis van 2008 worstelen de werkloze Ricky en zijn gezin met geldproblemen. In de hoop financiële stabiliteit te vinden besluit hij hun auto
te verkopen, zodat hij het geld in een bestelwagen kan investeren en als pakjeskoerier aan de slag kan gaan. Hij werkt hard, vaak in een race tegen de klok en hij botst continu tegen een onmenselijke werkgever aan. Wat een kans op een betere toekomst had moeten zijn, zorgt voor meer stressvolle en financieel penibele situaties.

Na deze film zul je nooit meer boos worden op een vertraagde pakketbezorger. Regisseur Ken Loach (I, Daniel Blake) schiet weer raak in het voor hem typerende Britse drama over de kleine man die vertrapt wordt door het systeem. De film vertelt een eerlijk en ontroerend verhaal en geeft een hartverscheurend beeld van het hedendaagse Engeland.

Dinsdag 28 januari om 20.00 uur. Kaarten zijn verkrijgbaar bij Van Ginkel Muziek, via kaartverkoop@calypsotheater.nl of aan de kassa van het theater (vanaf een uur voor de voorstelling).

advertentie
advertentie