Open repetities bij Vrouwenkoor Eigen Wijs
Open repetities bij Vrouwenkoor Eigen Wijs Vrouwenkoor Eigen Wijs

Hou je van zingen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

14 januari 2020 om 07:29 Muziek

WIJK BIJ DUURSTEDE Vrouwenkoor Eigen Wijs nodigt jou van harte uit om mee te komen zingen op onze open repetitie avonden. Zodat je sfeer kunt proeven én om te kijken of wij bij jóu passen.

WIE ZIJN WIJ? Wij zijn 30 enthousiaste vrouwen die samen met plezier zingen tijdens repetities en optredens. Natuurlijk willen we graag groeien in kwaliteit. Dat doen we vanaf 2017 met hulp van onze professionele dirigent Grietje Houwink. Grietje heeft de Meerjarige Dirigenten Opleiding (MDO) van Kunstfactor afgerond en heeft veel ervaring in het dirigeren van verschillende koren.

WAT ZINGEN WIJ? Ons repertoire is veelzijdig. Van oude tot hedendaagse muziek van pop tot musical en filmmuziek. Vaak zingen we in het Nederlands of Engels met zo nu en dan een uitstapje naar een andere taal. Naast bestaande uitdagende arrangementen maakt Grietje deze ook zelf voor 3 of 4 stemmen. Dit zorgt voor onze Eigen Wijze 'stijl'. Wij worden op piano begeleid door Greetje Eijgendaal.

REPETITIES Iedere donderdagavond van 20.00 tot 22.00 uur met om 21.00 uur een korte pauze. In een ontspannen en gezellige sfeer wordt hard gewerkt aan repertoire, beleving en presentatie.

Wat vragen wij van jou? Dat je bereid bent zo vaak mogelijk een repetitieavond bij te wonen. Dat je thuis oefent met behulp van muziekbestanden. Het is overigens niet noodzakelijk dat je noten kunt lezen. Dat je, als je lid wilt worden, een eenvoudige stemtest doet met de dirigent om te bepalen bij welke stemgroep je het beste past.

Wat krijg jij van ons? Gratis feestjes, want zo ervaren wij onze repetitieavonden en optredens. Een gemotiveerde en leuke groep zangeressen. Een mooi, afwisselend repertoire. Een professionele artistieke leiding. Een aantal optredens per jaar. Een koor met muzkale ambitie. Heel veel zangplezier.

OPEN REPETITIES Op donderdag 30 januari en donderdag 6 februari van 20 tot 22 uur in basisschool De Regenboog, Dukdalf 28.

advertentie
advertentie